Osten fremstilles ved at ostemassen varmes op til den smelter og danner tråde, som så spindes om sig selv. Provolone er fremstillet af komælk og har en fyldig, skarp og krydret smag. Den er en glimrende bordost og god som smelteost. Denne Provolone Piccante er lagret i minimum 6 måneder.
Oprindelsesland | Italien |
---|---|
Nettovægt | 5 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 8 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Termiseret koMÆLK (Italiensk oprindelse), salt, osteløbe. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1408 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 339 |
Fedt | 26,6 |
Heraf mættede fedtsyrer | 17 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 24,9 |
Salt | 2 |