Raclette, lagret i 5 måneder under grottelignende forhold, hvilket giver den en dybere og rigere smag. Raclette er schweizernes fredagshygge, og den nydes gerne smeltet over mandelkartofler, syltede løg, cornichoner og med lidt koldt pålæg ved siden af. Fri for tilsætningsstoffer.
Oprindelsesland | Schweiz |
---|---|
Nettovægt | 6,5 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 10 |
EAN-nummer | 2328555900001 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1439 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 347 |
Fedt | 27 |
Heraf mættede fedtsyrer | 16,2 |
Kulhydrater | 0,1 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 25,8 |
Salt | 1,4 |