Seilers hulelagrede raclette fra Giswil lagres i ca. 5 måneder i bjergkældre, hvilket giver en fyldig smag med noter af smør og nødder. Den smelter perfekt og er et oplagt valg til raclette, varme retter eller ostebordet. Et schweizisk håndværk med ægte karakter og lang tradition. Kåret til Schweiz’ bedste raclette syv gange! Fri for tilsætningsstoffer.
| Oprindelsesland | Schweiz |
|---|---|
| Nettovægt | 6,5 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 1 |
| Kolli pr. lag | 6 |
| Lag pr. palle | 10 |
| EAN-nummer | 2328555900001 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1439 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 347 |
| Fedt | 27 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 16,2 |
| Kulhydrater | 0,1 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 25,8 |
| Salt | 1,4 |
