Helt hjul hollandsk Reypenaer VSOP. Den normale modningstid er på et enkelt år, VSOP på to år og XO på to et halvt år. En fantastisk ost med utallige nuancer og aromaer som chokolade, hasselnød, karamel og træ. Under modningen taber den ca. 25 procent af sin vægt og danner små overfladiske krystaller, der indeholder mineral og protein. Fra Wijngaard Kaas lige uden for Utrecht.
Oprindelsesland | Holland |
---|---|
Nettovægt | 11 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 1 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe, farvestof: Annatto E160b. Konservering i skorpen E235 (natamycin) |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1878 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 447 |
Fedt | 36,8 |
Heraf mættede fedtsyrer | 26,5 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 29 |
Salt | 2,1 |