Tête de Moine fra Fromage de Bellelay er AOP-mærket, hvilket garanterer, at mælken kommer fra et defineret område, og at osten fremstilles og modnes dér efter traditionelle metoder. Navnet stammer fra klosteret Bellelay i Jura. Varianten Réserve er lagret i mindst 4 måneder, hvilket giver en dejligt kraftig og aromatisk smag.
| Varemærke | Tête de Moine |
|---|---|
| Oprindelsesland | Schweiz |
| Nettovægt | 0,85 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 4 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Upasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1722 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 415 |
| Fedt | 35 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 22 |
| Kulhydrater | 0,1 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 25 |
| Salt | 1,9 |

