Toggenburger, lagret i 6 måneder. En upasteuriseret bjergostvariant af appenzeller. Smagen er velafbalanceret og nøddeagtig, med en behagelig cremethed og en halvfast konsistens. Dets navn betyder "den lille ko fra Toggenburg", efter den landlige region i det nordøstlige Schweiz, hvor den produceres, kendt for sine frodige bjergenge og sit landbrug.
| Oprindelsesland | Schweiz |
|---|---|
| Nettovægt | 6 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 1 |
| EAN-nummer | 2328557100003 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Upasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrebakterier, osteløbe. Skorpen er ikke spiselig. |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1608 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 388 |
| Fedt | 31,5 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 21,6 |
| Kulhydrater | 0 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 26 |
| Salt | 1,5 |
