Toggenburger, lagret i 6 måneder. En upasteuriseret bjergostvariant af appenzeller. Smagen er velafbalanceret og nøddeagtig, med en behagelig cremethed og en halvfast konsistens. Dets navn betyder "den lille ko fra Toggenburg", efter den landlige region i det nordøstlige Schweiz, hvor den produceres, kendt for sine frodige bjergenge og sit landbrug.
Oprindelsesland | Schweiz |
---|---|
Nettovægt | 6 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 1 |
EAN-nummer | 2328557100003 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Upasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrebakterier, osteløbe. Skorpen er ikke spiselig. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1608 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 388 |
Fedt | 31,5 |
Heraf mættede fedtsyrer | 21,6 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 1,5 |