Vacherin Fribourgeois ca. 2 kg

CH2141Udskriv
Vacherin Fribourgeois fremstilles af termiseret komælk og produceres håndværksmæssigt i kantonen Fribourg av Olivier Bongard. Den modnes på granplanker og vaskes med saltvand under den 9-12 uger lange lagring, hvor den udvikler en cremet, blød konsistens og en let syrlig smag. Med sin fremragende smelteevne bruges den ofte i fondue.
OprindelseslandSchweiz
Nettovægt2
EnhedKilo
Antal pr. kolli 4
Opbevares på køl Ja
Ingredienser Upasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe. Skorpen er ikke spiselig.
Allergentype Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)1520
Energi (Kcal/100g)366
Fedt30
Heraf mættede fedtsyrer19
Kulhydrater0,1
Heraf sukkerarter0
Protein24
Salt1,5