Fremragende mascarpone fra Valcolatte i den norditalienske region Emilia-Romagna. Den søde italienske flødeost mascarpone fremstilles af fløde og syrningsmiddel. Den er uundværlig i bl.a. tiramisu, men den flødecremede sødmefulde friskost bruges også i det salte italienske køkken.
| Varemærke | Valco Latte |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 2 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 7 |
| Lag pr. palle | 10 |
| EAN-nummer | 8026160003974 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Fløde af pasteuriseret MÆLK, frisk pasteuriseret MÆLK, surhedsregulerende middel: mælkesyre |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1693 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 411 |
| Fedt | 42 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 30 |
| Kulhydrater | 4,6 |
| Heraf sukkerarter | 4,6 |
| Protein | 3,6 |
| Salt | 0,4 |
