Saint-Nectaire Fermier AOP 1,6 kg

F191Udskriv
Saint-Nectaire er et produkt af sit miljø. Den har rødder i 1600-tallet og laves i det græsklædte vulkanske område omkring Pays des Monts-Dore i Auvergne. Fermier betyder, at den er fremstillet lokalt på gården og er den fineste AOP-betegnelse. Modnes i mindst 6 uger. Cremet med noter af nødder, hø og kælder. Sølv ved WCA 2025. Bestillingsvare.
OprindelseslandFrankrig
Nettovægt1,6
EnhedKilo
Antal pr. kolli 3
Opbevares på køl Ja
Ingredienser RåMÆLK fra ko, osteløbe, enzymer, salt. Fedt 27%. Fedt i tørstof 45%
Allergentype Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)0
Energi (Kcal/100g)0
Fedt0
Heraf mættede fedtsyrer0
Kulhydrater0
Heraf sukkerarter0
Protein0
Salt0

Andre købte også dette: