Vores schweiziske Vacherin Mont-d'Ors er lavet af termiseret komælk af nogle få små producenter, som fremstiller osten i kobberkar efter gamle traditioner. Ikke kun mælken, men også den anvendte træbark og træet til kasserne kommer fra Vacherin Mont d'Or-regionen. Sæsonost fra midten af september til påske. Overfladen er karakteristisk rynket, med en cremet konsistens og mange smagsnuancer. Lagres i ca. fire uger.
| Varemærke | Vacherin Montd'Or |
|---|---|
| Oprindelsesland | Schweiz |
| Nettovægt | 0,45 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 10 |
| EAN-nummer | 2382195100009 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Termiseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1220 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 294 |
| Fedt | 24 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 15 |
| Kulhydrater | 0,5 |
| Heraf sukkerarter | 0,1 |
| Protein | 19 |
| Salt | 1,5 |
