Mozzarella i strimler fra Latteria Vesuviana uden for Napoli tæt ved vulkanen Vesuv; et familiefirma, der eksisterer på fjerde generation. Velegnet på pizza og til gratinering.
Varemærke | Latteria Vesuviana |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 3 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 10 |
Lag pr. palle | 15 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, osteløbe, salt, mælkesyrebakterier |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1321 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 318 |
Fedt | 24,6 |
Heraf mættede fedtsyrer | 15,6 |
Kulhydrater | 2,47 |
Heraf sukkerarter | 2,47 |
Protein | 21,6 |
Salt | 1,78 |