Groft revet fior di latte mozzarella fra Gioiella i den syditalienske region Puglia. Den er fremstillet specifikt til pizza og har den helt rette konsistens, elasticitet og smag.
| Varemærke | Gioiella |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 3 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 2 |
| Kolli pr. lag | 10 |
| Lag pr. palle | 15 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, mikrobiel osteløbe, salt, mælkeenzymer, surhedsregulerende middel: mælkesyre. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære. |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1085 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 261 |
| Fedt | 20 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 12 |
| Kulhydrater | 0,5 |
| Heraf sukkerarter | 0,5 |
| Protein | 20 |
| Salt | 1,36 |
