Den cremede delikatesse og specialitet stracciatella fremstilles efter ”pasta filata”-metoden, hvor man trækker og strækker ostemassen og derefter blander den op med fløde. Det giver en helt særlig blød og mælket ost, som bogstaveligt talt kan spises med ske. Et godt brød, god olivenolie og lidt salt og peber, så behøver man faktisk ikke mere, men den kan også bruges på pizza eller til pasta fx.
Varemærke | Gioiella |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 0,25 |
Drænet vægt i kilo | 0,25 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 8 |
Kolli pr. lag | 9 |
Lag pr. palle | 10 |
EAN-nummer | 8032956077173 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | FLØDE 60%, pasteuriseret 100% Italiensk koMÆLK, salt, osteløbe, mælkesyrebakterier. Surhedsregulerende middel: Mælkesyre. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1023 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 247 |
Fedt | 23 |
Heraf mættede fedtsyrer | 15 |
Kulhydrater | 2,2 |
Heraf sukkerarter | 1,5 |
Protein | 9 |
Salt | 0,68 |