Robiola er en cremet rødkitost med oprindelse fra Langhe i Piemonte. Denne Grignola Robiola fra Gildo Formaggio er fremstillet efter gammel tradition, der minder om Taleggios, men på fuldfed mælk fra lokale bjergkøer i Valsassina-dalen i de italienske alper. Den modnes i ca. 45 dage i grotter.
| Varemærke | Gildo Formaggi |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 0,4 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 4 |
| Kolli pr. lag | 12 |
| Lag pr. palle | 10 |
| EAN-nummer | 2450581004429 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, salt, osteløbe |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1319 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 315 |
| Fedt | 26 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 18 |
| Kulhydrater | 0,4 |
| Heraf sukkerarter | 0,4 |
| Protein | 19 |
| Salt | 2,1 |


