Gildo’C kalder mejeriet, Gildo Formaggio, denne klassiske variant af Taleggio lavet på råmælk fra lokale køer i Valsassina alpedalen i Lombardiet. Modnes i 60 dage i naturlige grotter. Under skorpen er ostemassen glat, blød og cremet men bliver gradvist mere smuldrende og tør ind mod midten. Smagen er intens og aromatisk med frugtige noter samt nuancer fra smør og nødder
Varemærke | Gildo Formaggi |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 2 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 4 |
Kolli pr. lag | 7 |
Lag pr. palle | 8 |
EAN-nummer | 92257152004405 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Upasteuriseret koMÆLK, salt, osteløbe |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1291 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 311 |
Fedt | 26 |
Heraf mættede fedtsyrer | 18 |
Kulhydrater | 0,4 |
Heraf sukkerarter | 0,4 |
Protein | 19 |
Salt | 2,1 |