El Majuela har fremstillet sherry i Jerez (DOP) siden 1864, og deres sherryeddiker er fremstillet på nøje udvalgte sherryvine og lagret efter den traditionelle Criaderas y Soleras-metode, hvor eddiken ligger på amerikanske egetræsfade i adskillige år og løbende aftappes ”nedefra”. For at få prædikatet reserva skal indholdet i nederste del af fadene være mindst to år.
| Oprindelsesland | Spanien |
|---|---|
| Nettovægt | 0,37 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 6 |
| Kolli pr. lag | 29 |
| Lag pr. palle | 5 |
| EAN-nummer | 8437001623952 |
| Opbevares på køl | Nej |
| Ingredienser | Sherry eddike, konserveringsmiddel: E220 (SULFIT) Syrlighed max 8º Tørstof ( g / l / eddikesyre klasse): 2-7 Aske: >1,30 g/l |
|---|---|
| Allergentype | Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter som samlet SO2 |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 114,49 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 27,26 |
| Fedt | 0 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
| Kulhydrater | 1,24 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 0,1 |
| Salt | 0 |
