Kalamata er en af Grækenlands vigtigste og mest berømte olivensorter. Den er opkaldt efter byen af sammen navn på den græske halvø og region Peloponnese, hvor den primært kultiveres og fremstilles. Kalamataens unikke og særlige smag har gjort den til en delikatesse verden over. Disse Kalamta er udstenede og har en herlig salt olivensmag.
Oprindelsesland | Grækenland |
---|---|
Nettovægt | 3,315 |
Drænet vægt i kilo | 2,25 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 8 |
Lag pr. palle | 12 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Kalamata oliven uden sten, vand, havsalt, rødvins eddike, koncentreret druesaft, olie (solsikke eller raps). |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 0 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 0 |
Fedt | 0 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 3,5 |