Bayonne er Frankrigs mest velrenommerede skinke og stammer fra byen af samme navn. Bayonneskinke er IGP-beskyttet og kan kun fremstilles inden for det særligt specificerede område. Skinken her er skåret i halv og har modnet i 12 måneder. Fra slagteriet Mayté, der ligger en time øst for Bayonne og Biarritz i baskerlandet. Rund og lige tilpas salt.
Varemærke | Mayte |
---|---|
Oprindelsesland | Frankrig |
Nettovægt | 3 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 6 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 5 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Svinekød (skinke), salt, |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1194 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 287 |
Fedt | 18,2 |
Heraf mættede fedtsyrer | 6,8 |
Kulhydrater | 0,6 |
Heraf sukkerarter | 0,5 |
Protein | 31,5 |
Salt | 1,8 |