Lombo er en toscansk specialitet lavet af svinefilet, der først tørres og saltes i 7 dages tid, hvorefter den modnes i 90 dage yderligere. Vores lombo er fra Sapori della Valdichiana - det traditionsrige toscanske slagteri, der laver håndværk efter gamle forskrifter.
| Varemærke | Valdichiana |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 1,5 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 10 |
| Kolli pr. lag | 12 |
| Lag pr. palle | 6 |
| EAN-nummer | FINDES IKKE |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Svinekød, salt, peber, hvidløg, fennikel, saccarose, naturlige aromastoffer. Konservering: E252 |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1960 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 478 |
| Fedt | 40 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
| Kulhydrater | 0 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 29 |
| Salt | 0 |
