Ansjoser i olivenolie og chili 95 g
413Udskriv
Lækre ansjosfileter i god olivenolie tilsat et varmt pikant strejf af chili. Smager fremragende på et stykke ristet landbrød med lidt citron eller som smagsgiver, hvor ansjosen steges let af of smeltes i olivenolie og så udgør en vidunderlig smagsbasis i fx pastasauce. Fra Talatta på Sicilien, der har fanget og bearbejdet ansjoser i mere end et århundrede.
Drænet vægt 53 g
Varemærke | Talatta |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 0,095 |
Drænet vægt i KILO (til NAV) | 0,053 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 24 |
Kolli pr. lag | 20 |
Lag pr. palle | 12 |
EAN-nummer | 8010807001096 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | ANSJOSfileter (Engraulis encrasicolus), olivenolie, chili, havsalt. FAO Fiskezone: FAO 37 (fiskemetode not) Fabrikeret i fabrik, som også forarbejder nødder. Opbevares tørt og køligt. Efter åbning: opbevares i køleskab max 7 dage (ansjoser dækket af olie) |
---|---|
Allergentype | Spor af nødder,Fisk og produkter på basis af fisk |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 996 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 238 |
Fedt | 13,6 |
Heraf mættede fedtsyrer | 1,6 |
Kulhydrater | 0,8 |
Heraf sukkerarter | 0,1 |
Protein | 29 |
Salt | 6,5 |