Lækre ansjosfileter i god olivenolie tilsat et varmt pikant strejf af chili. Smager fremragende på et stykke ristet landbrød med lidt citron eller som smagsgiver, hvor ansjosen steges let af of smeltes i olivenolie og så udgør en vidunderlig smagsbasis i fx pastasauce. Fra Talatta på Sicilien, der har fanget og bearbejdet ansjoser i mere end et århundrede.
Drænet vægt 53 g
Varemærke
Talatta
Oprindelsesland
Italien
Nettovægt
0,095
Drænet vægt i kilo
0,053
Enhed
Stk.
Antal pr. kolli
24
Kolli pr. lag
20
Lag pr. palle
12
EAN-nummer
8010807001096
Opbevares på køl
Nej
Ingredienser
ANSJOSfileter (Engraulis encrasicolus), olivenolie, chili, havsalt. FAO Fiskezone: FAO 37 (fiskemetode not) Fabrikeret i fabrik, som også forarbejder nødder. Opbevares tørt og køligt. Efter åbning: opbevares i køleskab max 7 dage (ansjoser dækket af olie)