Ansjoser i olivenolie og chili 95 g

413 Udskriv
Lækre ansjosfileter i god olivenolie tilsat et varmt pikant strejf af chili. Smager fremragende på et stykke ristet landbrød med lidt citron eller som smagsgiver, hvor ansjosen steges let af of smeltes i olivenolie og så udgør en vidunderlig smagsbasis i fx pastasauce. Fra Talatta på Sicilien, der har fanget og bearbejdet ansjoser i mere end et århundrede. Drænet vægt 53 g
Nettovægt 0,095
Enhed Stk.
Antal pr. kolli 24
EAN-nummer 8010807001096
Opbevares på køl Ja
Ingredienser ANSJOSfileter (Engraulis encrasicolus), olivenolie, chili, havsalt. FAO Fiskezone: FAO 37 (fiskemetode not) Fabrikeret i fabrik, som også forarbejder nødder. Opbevares tørt og køligt. Efter åbning: opbevares i køleskab max 7 dage (ansjoser dækket af olie)
Allergentype Spor af nødder,Fisk og produkter på basis af fisk
Allergener Ja
Energi (Kj/100g) 996
Energi (Kcal/100g) 238
Fedt 13,6
Heraf mættede fedtsyrer 1,6
Kulhydrater 0,8
Heraf sukkerarter 0,1
Protein 29
Salt 6,5