Ansjoser i olivenolie og kapers 95 g

95 g / 63 g / Talatta / MSC
414Udskriv
Lækre ansjosfileter i god olivenolie sammen med kapers. Smager fremragende på et stykke ristet landbrød med lidt citron eller som smagsgiver, hvor ansjosen steges let af of smeltes i olivenolie og så udgør en vidunderlig smagsbasis i fx en Puttanesca-pastasauce. Fra Talatta på Sicilien, der har fanget og bearbejdet ansjoser i mere end et århundrede. Drænet vægt 53 gram.
VaremærkeTalatta
OprindelseslandItalien
Nettovægt0,095
Drænet vægt i kilo0,063
EnhedStk.
Antal pr. kolli 24
Kolli pr. lag 12
Lag pr. palle 12
EAN-nummer8010807001089
Opbevares på køl Nej
Ingredienser ANSJOSfileter (Engraulis encrasicolus/ringens/anchoita) 34%, olivenolie, kapers 9%, havsalt. FAO Fiskezone: FAO 27 (fiskemetode not) Opbevares tørt og køligt. Efter åbing: opbevares i køleskab i max 4 dage (ansjoser dækket af olie)
Allergentype Fisk og produkter på basis af fisk
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)957
Energi (Kcal/100g)229
Fedt20
Heraf mættede fedtsyrer2,9
Kulhydrater0
Heraf sukkerarter0
Protein11,6
Salt13

Andre købte også dette: