Bottarga 170 g

410Udskriv
Bottarga er en italiensk delikatesse fra de sydlige kystområder samt Sardinien og Sicilien. Det kan spores 3000 år tilbage i tiden og laves af rogn fra multe. Rognen ”masseres” i hånden for at fjerne luftlommer, hvorefter det tørres og hærdes i havsalt uden konserverings- eller tilsætningsstoffer. Højt proteinindhold og mange Omega 3-fedtsyrer. Signifikant, kraftig umami.
OprindelseslandItalien
Nettovægt0,15
EnhedKilo
Antal pr. kolli 30
Opbevares på køl Ja
Ingredienser Tørrede multeæg (FISK) (mugil cephalus), havsalt.
Allergentype Fisk og produkter på basis af fisk
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)1578
Energi (Kcal/100g)377
Fedt24
Heraf mættede fedtsyrer6
Kulhydrater0
Heraf sukkerarter0
Protein40
Salt4

Andre købte også dette: