Hele vejen fra hav til færdigt produkt håndterer det sicilianske familiefirma Talatta deres ansjoser på traditionel håndværksmaner, som de lokale fiskere har gjort det i århundreder. Indenfor 24 timer fra fangst, vaskes og renses ansjoserne, før de lagres i havsalt i op til 12 måneder. Til slut håndfileteres de og køres til pasta sammen med olivenolie.
| Oprindelsesland | Italien |
|---|---|
| Nettovægt | 0,06 |
| Enhed | Stk. |
| Antal pr. kolli | 48 |
| Kolli pr. lag | 15 |
| Lag pr. palle | 7 |
| EAN-nummer | 878266000511 |
| Opbevares på køl | Nej |
| MSC certificeret | Ja |
| Ingredienser | Ansjoser (FISK) 88%, olivenolie, salt. FAO Fiskezone: FAO 37 (fisketmetode not) Opbevares tørt og køligt. Efter åbing: opbevares i køleskab max 15 dage |
|---|---|
| Allergentype | Fisk og produkter på basis af fisk |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 998 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 239 |
| Fedt | 15 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 1,9 |
| Kulhydrater | 0,1 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 25 |
| Salt | 6 |
