Hele vejen fra hav til færdigt produkt håndterer det sicilianske familiefirma Talatta deres ansjoser på traditionel håndværksmaner, som de lokale fiskere har gjort det i århundreder. Indenfor 24 timer fra fangst, vaskes og renses ansjoserne, før de lagres i havsalt i op til 12 måneder. Til slut håndfileteres de og køres til pasta sammen med olivenolie.
Oprindelsesland | Italien |
---|---|
Nettovægt | 0,06 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 48 |
Kolli pr. lag | 15 |
Lag pr. palle | 7 |
EAN-nummer | 878266000511 |
Opbevares på køl | Nej |
MSC certificeret | Ja |
Ingredienser | Ansjoser (FISK) 88%, olivenolie, salt. FAO Fiskezone: FAO 37 (fisketmetode not) Opbevares tørt og køligt. Efter åbing: opbevares i køleskab max 15 dage |
---|---|
Allergentype | Fisk og produkter på basis af fisk |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 998 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 239 |
Fedt | 15 |
Heraf mættede fedtsyrer | 1,9 |
Kulhydrater | 0,1 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 25 |
Salt | 6 |