Pasteuriseret Bleu d’Auvergne fra Dischamp-mejeriet, der har fremstillet raffinerede lokale oste siden 1911. I dag er ostene nogle af de mest ansete fra Auvergne-regionen. Komælk udvælges fra de bedste producenter i Massif Central. En cremet, blød blåskimmel med mange herlige nuancer fra bjergmælken; kraftfuld smag, noter af svampe og fløde, samt en lækker, smeltende tekstur.
| Oprindelsesland | Frankrig |
|---|---|
| Nettovægt | 2,5 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 4 |
| Kolli pr. lag | 9 |
| Lag pr. palle | 8 |
| EAN-nummer | 3151820432025 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | pasteuriseret KOMÆLK, salt, MÆLKEsyrebakterier, osteløbe penicillium roqueforti. |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1383 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 334 |
| Fedt | 28 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 19 |
| Kulhydrater | 0,6 |
| Heraf sukkerarter | 0,5 |
| Protein | 20 |
| Salt | 2,8 |
