Fantastisk mild og cremet blåskimmel på upasteuriseret komælk fra den lokale mejerisammenslutning Livradois i Auvergne. Den produceres i bjergområder, hvor de varme somre og lange kolde vintre giver den en særlig rustik smag og en herlig aroma. Typisk lagret i 2 måneder. Navnet fourme kommer fra det latinske forma, der betyder form eller figur, og Ambert er byen i Auvergne.
Oprindelsesland | Frankrig |
---|---|
Nettovægt | 2,19 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 10 |
Lag pr. palle | 10 |
EAN-nummer | 2328048000003 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Termiseret (lavere temperatur end pasteurisering) koMÆLK, salt, osteløbe, mælkesyrekultur, Penicilium Roqueforti. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1486 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 358 |
Fedt | 30 |
Heraf mættede fedtsyrer | 20 |
Kulhydrater | 1,1 |
Heraf sukkerarter | 0,5 |
Protein | 21 |
Salt | 2,3 |