Den italienske Toma er en fællesbetegnelse for gårdoste lavet i Norditalien - særligt Piemonte og Lombardiet - hvor de fremstilles efter gamle traditioner. Denne Toma Fresca 2-mælksost lavet på ko- og fåremælk kommer fra Alta Langa-mejeriet i Langhe. Den er frisk, rund og let syrlig, nem at skære og har god holdbarhed. Noter af mælk og smeltet smør i smagen.
| Varemærke | Alta Langa |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 0,3 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 6 |
| Kolli pr. lag | 9 |
| Lag pr. palle | 10 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, pasteuriseret fåreMÆLK, pasteuriseret FLØDE, salt, osteløbe |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1316 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 317 |
| Fedt | 26 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 18 |
| Kulhydrater | 1,7 |
| Heraf sukkerarter | 1,7 |
| Protein | 19 |
| Salt | 1,25 |
