Ung pecorino fresco fra mejeriet Argiolas på Sardinien. Kompakt i sin struktur, blød og cremet fornemmelse men tilpas fast til at skære. Lagringstiden er på 20 dage, men den når alligevel at udvikle delikate noter i både duft og smag. Fine noter af mælk, fløde og nyslået græs samt en frisk syrlighed. En behagelig men meget karakterfuld og anderledes pecorino.
| Varemærke | Argiolas |
|---|---|
| Oprindelsesland | Italien |
| Nettovægt | 2,36 |
| Enhed | Kilo |
| Antal pr. kolli | 2 |
| EAN-nummer | 2562530000000 |
| Opbevares på køl | Ja |
| Ingredienser | Past. fåreMÆLK, osteløbe, salt, mælkeenzymer. Overflade må ikke spises kons: E203, E235 Oprindelsesland: Italien |
|---|---|
| Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1260 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 300 |
| Fedt | 23 |
| Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
| Kulhydrater | 1,7 |
| Heraf sukkerarter | 0 |
| Protein | 23,3 |
| Salt | 0 |

