Den ægte Parmesan; Parmigiano Reggiano DOP. Navnet er beskyttet, og osten fremstilles udelukkende i et klart defineret område mellem Parma og Bologna af råmælk fra lokale køer, som kun må fodres med græs og hø. Osten laves stadig ved håndkraft under den største kontrol og overvågning. Denne er modnet i mindst 24 måneder.
Oprindelsesland | Italien |
---|---|
Nettovægt | 2 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 8 |
Kolli pr. lag | 7 |
Lag pr. palle | 5 |
EAN-nummer | 2205819000007 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Rå koMÆLK, salt, osteløbe. Fedt i tørstof: Min. 32% Oprindelsesland Italien |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1671 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 402 |
Fedt | 30 |
Heraf mættede fedtsyrer | 20 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 32 |
Salt | 1,6 |