En ægte lokal Veneto-specialitet fra familiemejeriet La Casearia Carpenedo. En mild og delikat ost med en modningstid på 8 uger og noter af smør og yoghurt samt lidt tomat omkring skorpen. Man bruger kun mælk fra en enkelt besætning - det giver en renere og dybere mælkesmag - og skorpens får sin farve efter at være blevet gnubbet ind i olivenolie og tomat.
Varemærke
Casearia Carpenedo
Nettovægt
1,3
Enhed
Kilo
Antal pr. kolli
8
Kolli pr. lag
6
Lag pr. palle
5
Opbevares på køl
Ja
Ingredienser
KoMÆLK, mælkesyrekultur, osteløbe, salt. Skorpen er behandlet med tomatsauce (min. 0.1 %). Mælkens oprindelsesland: Italien.
Næringsværdier pr. 100 g: Energi: 1456 KJ/360 kcal. Fedt: 29.0 g, heraf mættede fedtsyrer: 20.5 g. Kulhydrater: 0.6 g, heraf sukkerarter: 0.19 g. Protein: 23 g, salt 0.52 g.
Allergentype
Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)