Kapersbærene er frugten fra kapersbusken, som plukkes med stilk og konserveres i vineddike hos Italiana Capers Sud på vulkan-øen Lipari ud for Siciliens kyst. De kan med fordel skylles inden brug, med mindre man ønsker ekstra høj syre. Indeholder ca. 625-650 stk.
Drænet vægt 3 kg.
Oprindelsesland | Italien |
---|---|
Nettovægt | 6 |
Drænet vægt i kilo | 3 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 20 |
Lag pr. palle | 4 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | Kapersbær vinedikke, vand, salt. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 131 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 31 |
Fedt | 0,6 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0,3 |
Kulhydrater | 3 |
Heraf sukkerarter | 0,5 |
Protein | 2 |
Salt | 11 |