Di Marco's Originale Pinsa Romana, bagt efter en velbevaret opskrift på hvedemel, sojamel, rismel og surdej, som får lov til at hæve i 72 timer før den forbagtes. Resultatet er en pinsa med en sprød overflade og blødt indre, som bevarer sin sprødhed længe efter bagning. Skaberen af originalen, Di Marco, fører stadig an på pinsa-markedet. Fri for GMO og vegansk.
Varemærke | Di Marco |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 0,23 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 16 |
Kolli pr. lag | 5 |
Lag pr. palle | 8 |
EAN-nummer | 8058640072972 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | HVEDEmel, vand, tørret HVEDEsurdej, rismel, SOJAmel, ekstra jomfru olivenolie, solsikkeolie, salt, gær, konserveringsmiddel: sorbinsyre (E200). Åben forpakning opbevares på køl og anvendes inden for 1 døgn. Tilberedning af forbagt pinsabund: tilføj ønsket topping på pinsabunden og bag i forvarmet ovn på 240 °C i 5-8 min. |
---|---|
Allergentype | Spor af sennep,Glutenholdige kornprodukter,Soja og produkter på basis af soja |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 972 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 230 |
Fedt | 2,4 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0,4 |
Kulhydrater | 41 |
Heraf sukkerarter | 2,6 |
Protein | 10,2 |
Salt | 0,47 |