Pinsa Romana Di Marco Classic 3x230 g

2259Udskriv
Di Marco's Originale Pinsa Romana, bagt efter en velbevaret opskrift på hvedemel, sojamel, rismel og surdej, som får lov til at hæve i 72 timer før den forbagtes. Resultatet er en pinsa med en sprød overflade og blødt indre, som bevarer sin sprødhed længe efter bagning. Skaberen af originalen, Di Marco, fører stadig an på pinsa-markedet. Fri for GMO og vegansk.
VaremærkeDi Marco
OprindelseslandItalien
Nettovægt0,69
EnhedStk.
Antal pr. kolli 8
Kolli pr. lag 5
Lag pr. palle 8
EAN-nummer8058640073290
Opbevares på køl Nej
Ingredienser HVEDEmel, vand, tørret HVEDEsurdej, rismel, SOJAmel, ekstra jomfru olivenolie, solsikkeolie, salt, gær, konserveringsmiddel: sorbinsyre (E200). Åben forpakning opbevares på køl og anvendes inden for 1 døgn. Tilberedning af forbagt pinsabund: tilføj ønsket topping på pinsabunden og bag i forvarmet ovn på 240 °C i 5-8 min.
Allergentype Spor af sennep,Glutenholdige kornprodukter,Soja og produkter på basis af soja
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)972
Energi (Kcal/100g)230
Fedt2,4
Heraf mættede fedtsyrer0,4
Kulhydrater41
Heraf sukkerarter2,6
Protein10,2
Salt0,47