Pinsa Romana glutenfri, bagt efter en velbevaret opskrift fra Di Marco baseret på majsstivelse. Resultatet er en pinsa af høj kvalitet med en sprød overflade og blødt indre, som bevarer sin sprødhed længe efter bagning. Gluten- og laktosefri samt vegansk.
Varemærke
Romana
Oprindelsesland
Italien
Nettovægt
0,25
Enhed
Stk.
Antal pr. kolli
5
Kolli pr. lag
10
Lag pr. palle
15
EAN-nummer
8052862040078
Opbevares på køl
Nej
Ingredienser
Vand, majsstivelse, ekstra jomfru olivenolie, solsikkeolie, maltodextrin, ærteproteiner, quinoamel, tørret ris surdej, vegetabilske fibre (fra roer og psyllium), hydroxypropylmethylcellulose, kartoffelstivelse, salt, gær (S.Cerevisiae),
konserveringsmiddel: sorbinsyre (E200).
Åben forpakning opbevares på køl og anvendes inden for 2 døgn.
Tilberedning af forbagt pinsabund: tilføj ønsket topping på pinsabunden og bag i forvarmet ovn på 250 °C i ca. 5 min.