Pizzamel La Napoletana 1 kg

2113 Udskriv
La Napoletana er en blød tipo 00 specielt udviklet til den berømte og officelle napolitanske pizza. Den er AVPN-godkendt af Associazione Verace Pizza Napoletana, og har hævningsstyrke W310. For helt optimalt resultat skal den hæve mellem 10 og 12 timer. Molino Dallagiovanna i Emilia-Romagna har siden 1832 specialiseret sig i at fremstille forskellige typer af mel - bl.a. til pizza som denne.
Nettovægt 1
Enhed Stk.
Antal pr. kolli 10
EAN-nummer 8033772091183
Opbevares på køl Nej
Ingredienser HVEDEMEL tipo 00
Allergentype Spor af soja,Glutenholdige kornprodukter
Allergener Ja
Energi (Kj/100g) 1436
Energi (Kcal/100g) 343
Fedt 0,8
Heraf mættede fedtsyrer 0,1
Kulhydrater 73
Heraf sukkerarter 1
Protein 12
Salt 0,002

Andre købte også dette: