Pizzamel La Napoletana 10 kg

570 Udskriv
La Napoletana er en blød tipo 00 specielt udviklet til den berømte og officelle napolitanske pizza. Den er AVPN-godkendt af Associazione Verace Pizza Napoletana, og har hævningsstyrke W310. For helt optimalt resultat skal den hæve mellem 10 og 12 timer. Molino Dallagiovanna Emilia-Romagna har siden 1832 specialiseret sig i at fremstille forskellige typer af mel - bl.a. til pizza som denne.
Nettovægt 10
Enhed Stk.
Antal pr. kolli 1
EAN-nummer 8033772090056
Opbevares på køl Nej
Ingredienser HVEDEMEL tipo 00
Allergentype Glutenholdige kornprodukter
Allergener Ja
Energi (Kj/100g) 1436
Energi (Kcal/100g) 343
Fedt 0,8
Heraf mættede fedtsyrer 0,1
Kulhydrater 73
Heraf sukkerarter 1
Kostfibre 3
Protein 12

Andre købte også dette: