La Napoletana er en blød tipo 00 specielt udviklet til den berømte og officelle napolitanske pizza. Den er AVPN-godkendt af Associazione
Verace Pizza Napoletana, og har hævningsstyrke W310. For helt optimalt resultat skal den hæve mellem 10 og 12 timer. Molino Dallagiovanna Emilia-Romagna har siden 1832 specialiseret sig i at fremstille forskellige typer af mel - bl.a. til pizza som denne.
Oprindelsesland | Italien |
---|---|
Nettovægt | 10 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 12 |
Lag pr. palle | 7 |
EAN-nummer | 8033772090056 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | HVEDEMEL tipo 00 |
---|---|
Allergentype | Glutenholdige kornprodukter |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1436 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 343 |
Fedt | 0,8 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0,1 |
Kulhydrater | 73 |
Heraf sukkerarter | 1 |
Protein | 12 |
Salt | 0 |