Ingredienser | Pasta (65%) DurumHVEDEmel, type "0" HVEDEmel, pasteuriseret ÆG fra fritgående høns 13,2% *, vand, salt. Fyld (35%) kød 9,7% * (oksekød fra de centrale Apenniner PGI Chianina Race 9,4% *, ekstra jomfru olivenolie, vegetabilske fibre, løg, salt, hvidløg), Mortadella Bologna PGI 7% * (svinekød, salt, PISTACIENØDDER, sukker, krydderier, naturlig aroma, antioxidanter: ascorbinsyre og natriumascorbat, konserveringsmiddel: natriumnitrit), Parmigiano Reggiano DOP 6% * (koMÆLK, salt, osteløbe), brødkrummer (type "0" HVEDEmel, salt, ølgær), Prosciutto Toscano DOP 2,3% * (svinekød, salt, peber), salt, muskatnød. * Procentdelene henviser til færdigt produkt.
|
---|
Allergentype | Spor af krebsdyr,Spor af fisk,Spor af nødder,Spor af soja,Spor af bløddyr,Glutenholdige kornprodukter,Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose),Æg og produkter på basis af æg
|
---|