Spanske flæskesvær fra Aperitivos Tapa, der siden 1980 har lavet sprøde spanske snacks af gris. "Chicharrons" er den spanske måde at lave svær på, hvor tricket er at koge svinehuden først, for så at dehydrere den, inden det til sidst kommer i den brandvarme olie. De små sprøde svær kan selvfølgelig nydes, som de er, men kan også opvarmes. Skal tages ud af emballagen inden opvarmning.
Varemærke | TAPA APERITIVOS |
---|---|
Oprindelsesland | Spanien |
Nettovægt | 0,05 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 16 |
Kolli pr. lag | 10 |
Lag pr. palle | 8 |
EAN-nummer | 8420331000579 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | Flæskesvær, svinefedt, salt, pimentón (spansk røget paprika). Antioxidant E306 |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 2632 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 634 |
Fedt | 50 |
Heraf mættede fedtsyrer | 16 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 46 |
Salt | 3 |