Salchichón Tierras Altas 200 g
E10Udskriv
En specialitet fra La Hoguera syd for Logroño i La Rioja. Denne salchichón er lavet på Duroc-gris og smagt til med bl.a. sherry, som er med til at give den sin særlige karakter og smag. Den er modnet i ca. 40 dage i højlandet omkring i La Rioja. Tages ud af emballagen ca. 10-15 minutter før servering.
Oprindelsesland | Spanien |
---|---|
Nettovægt | 0,2 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 16 |
Kolli pr. lag | 11 |
Lag pr. palle | 8 |
EAN-nummer | 8422598052117 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | Duroc svinekød, salt, sherry, LAKTOSE, dextrin, sukker, krydderier. Antioxidant: E301, E316, E331 Smagsforstærker: E621. Konserveringsmiddel: E252, E250 Farve: E120. Colagentarm |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1855,98 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 441,9 |
Fedt | 36,3 |
Heraf mættede fedtsyrer | 27,8 |
Kulhydrater | 3,7 |
Heraf sukkerarter | 1,7 |
Protein | 25,1 |
Salt | 3,8 |