En ganske særlig måde at modne og konservere ansjoser på; 6 måneder i et kar med saltlage giver de små delikate fisk en unik, afstemt saltsmag og -fornemmelse. Den friske fisk bearbejdes samme dag, som den er fanges, og efter de 6 måneders modning fjernes skind og ben, og fileterne lægges i vakuum. Fra producenten Talatta på Sicilien.
Varemærke | Talatta |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 0,5 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 10 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Italienske ansjoser (FISK), havsalt. FAO Fiskezone: FAO 37 (fiskemetode not) |
---|---|
Allergentype | Nødder,Fisk og produkter på basis af fisk |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 625 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 149 |
Fedt | 2 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0,5 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 30 |
Salt | 16 |