Colatura di Alici er en italiensk fiskesauce lavet af ansjoser, der fanges i Middelhavet og bearbejdes inden for max to døgn fra fangst. Ansjoserne lægges i pres i saltvand, hvor de modnes, inden de efterfølgende presses yderligere, så væsken langsomt filtreres og hældes på flaske. Det giver en utrolig intens smag af ren umami. Fra Agostino Recca, der specialiserer sig i ansjosprodukter.
Varemærke | Agostino Recca |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 1 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 12 |
EAN-nummer | 8012464000924 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Udtræk af salte ansjoser (FISK), salt. |
---|---|
Allergentype | Fisk og produkter på basis af fisk |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 883 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 211 |
Fedt | 13,7 |
Heraf mættede fedtsyrer | 3,1 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 21,9 |
Salt | 19,7 |