Mikrofiltreret camembert produceret hos Isigny Sainte Mère på mælk fra lokale køer fra Normandiet. En typisk håndværks-Camembert lavet med tradition og følelse, som adskiller sig fra de industrielle produkter, der er mere kendte. Blød og cremet i konsistens, lækker og rig i smag med masser af nuancer og en flot vedvarende eftersmag. Bronze ved WCA 2023.
Varemærke | Isigny St. Mère |
---|---|
Oprindelsesland | Frankrig |
Nettovægt | 0,25 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 6 |
Kolli pr. lag | 8 |
Lag pr. palle | 10 |
EAN-nummer | 3254550030155 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Mikrofiltreret koMÆLK, salt, modningsenzymer, animalsk osteløbe |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1179,5 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 284 |
Fedt | 22 |
Heraf mættede fedtsyrer | 18,4 |
Kulhydrater | 0,5 |
Heraf sukkerarter | 0,5 |
Protein | 21 |
Salt | 1,7 |