En medium fyldig vin med mørke frugter, noter af eg og en smuk lys gul farve med grønlige nuancer og en duft af hvide blomster, fersken, kvæde og honning. Smagen er ren og frisk af fersken og gule æbler. Yderst velegnet til fisk, skaldyr – fx en god Bouillabaisse – kylling, ost og charcuteri. Produceret af vinkooperativet La Cave de Gallician i Costières de Nîmes (AOC) i det sydlige Frankrig på druerne Marsanne, Grenache Blanc og Clairette.
Oprindelsesland | Frankrig |
---|---|
Nettovægt | 0,75 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 6 |
Kolli pr. lag | 25 |
Lag pr. palle | 5 |
Opbevares på køl | Nej |
Alkohol % (til NAV) | 13 |
Region | Languedoc |
Ingredienser | 50% Grenache Blanc, 30% Clairette och 20% Marsanne |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 0 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 0 |
Fedt | 0 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |