Finca Collado Fet A Ma 2016
V2012Udskriv
Intens vin med kompleks duft af frugt, balsamico, lakrids og kaffe. Lavet på druerne Monastrell og Cabernet Sauvignon. Blød silkeagtig smag med dejlig syreholdig afslutning og balsamisk eftersmag. Gården ligger i Alicantes højland (D.O.P.) i Valencia-regionen, hvor de producerer en begrænset mængde håndlavede vine – heraf navnet ”Fet a Mà”, som betyder ”lavet i hånden”.
Oprindelsesland | Spanien |
---|---|
Nettovægt | 0,75 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 6 |
Opbevares på køl | Nej |
Alkohol % (til NAV) | 14,5 |
Region | Valencia |
Ingredienser | Monastell & Cabernet Sauvignon |
---|---|
Allergentype | Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter som samlet SO2 |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 0 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 0 |
Fedt | 0 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |