Intens vin med kompleks duft af frugt, balsamico, lakrids og kaffe. Lavet på druerne Monastrell og Cabernet Sauvignon. Blød silkeagtig smag med dejlig syreholdig afslutning og balsamisk eftersmag. Gården ligger i Alicantes højland (D.O.P.) i Valencia-regionen, hvor de producerer en begrænset mængde håndlavede vine – heraf navnet ”Fet a Mà”, som betyder ”lavet i hånden”.
Oprindelsesland | Spanien |
---|---|
Nettovægt | 0,75 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 6 |
Opbevares på køl | Nej |
Alkohol % (til NAV) | 14,5 |
Region | Valencia |
Ingredienser | Monastell & Cabernet Sauvignon |
---|---|
Allergentype | Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter som samlet SO2 |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 0 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 0 |
Fedt | 0 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |