Lomo lavet på sortfodsgris opvokset i frihed på La Dehesa i Jabugo. Svinekam modnet i ca. 90 dage og krydret med salt, paprika og lidt hvidløg. Capa Negra har egen besætning af sortfodsgrise i Jabugo og arbejder tæt sammen med bl.a. Michelinkokken Martín Berasategui, som selv bruger Capa Negra-produkterne på egne restauranter. Mørt, saftigt og smagfuldt stykke spansk charcuteri.
Varemærke | Capa Negra |
---|---|
Oprindelsesland | Spanien |
Nettovægt | 0,08 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 30 |
Kolli pr. lag | 12 |
Lag pr. palle | 5 |
EAN-nummer | 8436034854340 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Svinekød af Iberico gris, salt, krydderier (pimentón og hvidløg). Konservering: E-252 og E-250. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1292 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 310 |
Fedt | 18,4 |
Heraf mættede fedtsyrer | 5,8 |
Kulhydrater | 0,8 |
Heraf sukkerarter | 0,75 |
Protein | 35,98 |
Salt | 2,87 |