Den italienske Toma er en fællesbetegnelse for gårdoste lavet i Norditalien - særligt Piemonte og Lombardiet - hvor de fremstilles efter gamle traditioner. Denne Toma Fresca 2-mælksost lavet på ko- og fåremælk kommer fra Alta Langa-mejeriet i Langhe. Den er frisk, rund og let syrlig, nem at skære og har god holdbarhed. Noter af mælk og smeltet smør i smagen.
Varemærke | Alta Langa |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 0,3 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 6 |
Kolli pr. lag | 9 |
Lag pr. palle | 10 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, pasteuriseret fåreMÆLK, pasteuriseret FLØDE, salt, osteløbe |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1316 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 317 |
Fedt | 26 |
Heraf mættede fedtsyrer | 18 |
Kulhydrater | 1,7 |
Heraf sukkerarter | 1,7 |
Protein | 19 |
Salt | 1,25 |