Reblochon Fermier AOP 450 g

F162 Udskriv
Reblochon er en traditionel rødkitost på komælk fra Savoie i de franske alper. Den lagres i naturlige grotter i 1000 til 1800 meters højde, og der produceres ca. 17000 tons om året. Ud af dem laves kun 3000 fermier, hvor resten er fruitier. Forskellen er, at fermier laves af råmælk fra en enkelt gårds bestand, mens fruitier er råmælk fra flere gårde. Denne løb med sølv ved Mondial du Fromage 2021.
Nettovægt 0,45
Enhed Kilo
Antal pr. kolli 6
Opbevares på køl Ja
Ingredienser RåMÆLK fra ko, salt, mælkeenzymer, osteløbe. Fedt: 25-30%, i tørstof:45%
Allergentype Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
Allergener Ja
Energi (Kj/100g) 1350
Energi (Kcal/100g) 325
Fedt 30
Heraf mættede fedtsyrer 16,9
Protein 27
Salt 1

Andre købte også dette: