Alle de gode historier

Fra vores gastronomiske univers
 
Inspiration, nyheder og historier - her på siden holder du dig opdateret på, hvad der rører sig i vores verden. 
  • >Tid til Mont d'Or

    Tid til Mont d'Or

    Nu er det igen blevet tid til den herlige franske sæsonost Mont d'Or, der kan nydes fra september og frem mod nytår. Osten lander den 19. september!

    Læs mere
  • >Bliv klogere på Manchego

    Bliv klogere på Manchego

    Den verdensberømte spanske fåreost er omgivet af tradition, historie, kontrol og regler, og som altid med traditionelle håndværksprodukter af høj kvalitet, skal man tage sig i agt for efterligninger. ...

    Læs mere
  • >Olivenolie - den store guide

    Olivenolie - den store guide

    Hvilken type oliven der er brugt, spiller en vigtig rolle for både duften, smagen og fornemmelsen i en olivenolie. Når man taler om vin, er noget af det første, man kommer ind på, hvilke druer man har...

    Læs mere
  • >En gastronomisk universalnøgle

    En gastronomisk universalnøgle

    De små konserverede blomsterknopper er en af de mest undervurderede ingredienser i køkkenet, hvor de tilføjer både salt, syre, kant og dybde. Snart starter høsten af dem på de æoliske vulkanøer ud for...

    Læs mere
  • >Tid til Mont d'Or

    Tid til Mont d'Or

    Nu er det igen blevet tid til den herlige franske sæsonost Mont d'Or, der kan nydes fra september og frem mod nytår. Osten lander den 19. september!

    Læs mere
  • >Bliv klogere på trøfler

    Bliv klogere på trøfler

    Man kan i princippet få trøfler året rundt, men de varierer voldsomt i både smag, duft og pris afhængig af sæson, og i takt med at dagene bliver kortere, koldere og ikke mindst fugtigere, stiger aktiv...

    Læs mere

Følg os!